0

Asian autocolant model de flori

TenStickers. Asian autocolant model de flori. Superba autocolant de perete floral inspirat de modele asiatice și mandale, din colecția noastră de autocolante de perete orientale. Acest autocolant frumos pentru pereți de flori este disponibil în orice dimensiune doriți și peste 50 de culori diferite, astfel încât să puteți decora dormitorul sau camera de zi așa cum doriți.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Superba autocolant de perete floral inspirat de modele asiatice și mandale, din colecția noastră de autocolante de perete orientale. Acest autocolant frumos pentru pereți de flori este disponibil în orice dimensiune doriți și peste 50 de culori diferite, astfel încât să puteți decora dormitorul sau camera de zi așa cum doriți. Acest model de perete cu gust și elegant va da cu siguranță pereții goali ai casei dvs. și aspectul nou și revitalizat pe care tu și oaspeții dvs. îl veți iubi.
ușor de aplicat vinil rezistent de înaltă calitate, care nu lasă reziduuri la îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.