0

Artificiale autocolant leul cap teal

TenStickers. Artificiale autocolant leul cap teal. Un autocolant remarcabil de perete geometric al unui leu acer, regelui junglei. O caracteristică distinctivă colorată din colecția noastră de autocolante de perete de teal, perfectă pentru decorarea camerei dvs. De zi sau a dormitorului.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant remarcabil de perete geometric al unui leu acer, regelui junglei. O caracteristică distinctivă colorată din colecția noastră de autocolante de perete de teal , perfectă pentru decorarea camerei dvs. De zi sau a dormitorului. Ați căutat niște decorațiuni de perete care au factorul "wow"? Obosit de ziduri goale goale? Dacă da, acesta este decalajul perfect al leului pentru apersonaliza locul!

ideal pentru toate vârstele. Potrivite pentru decorarea pereților, mobilierului, aparatelor, dispozitivelor și altele. Disponibile în diferite dimensiuni. Autocolante realizate din vinil de înaltă calitate. ușor de aplicat și ușor de demontabil.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.