0

Albastru monstru copii garderoba autocolant

TenStickers. Albastru monstru copii garderoba autocolant. Un decal copii pentru a decora garderoba pentru copii sau orice suprafață netedă. Un design original din colecția noastră de autocolante amuzante de perete.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un decal copii pentru a decora garderoba pentru copii sau orice suprafață netedă. Un design original din colecția noastră de autocolante amuzante de perete. O ilustrație a unui monstru prietenos albastru cu două ochi mari! O modalitate foarte bună de a personaliza dormitorul sau camera de joacă pentru copii.
învață-i pe copiii tăi să nu-ți fie frică de garderobă, dacă ei cred că un străin, un monstru, o fantomă sau alt personaj supranatural se ascunde în garderoba lor noaptea. Cheamă în preț, de înaltă calitate și distracție. Conceput pentru mobilier pentru copii proiectat de freepik. O modalitate veselă de a vă învăța copiii să fie curajoși. ușor de aplicat și îndepărtat.

Informații despre Albastru monstru copii garderoba autocolant

Referință: A7256

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.