Livrare la nivel mondial
0

Albastru model paisley pachet frigider decal

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Albastru model paisley pachet frigider decal. Cumpărați autocolantul nostru decorativ cu pachet de vinil cu designul florilor albastre de paisley. Vine în dimensiuni personalizabile.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Permiteți împărțirea suprafeței frigorifice în casă cu acest design uimitor. Un autocolant de frigider cu model paisley albastru pentru a schimba aspectul suprafeței și aspectul bucătăriei. Cumpărați-l în dimensiunea corespunzătoare. L-am proiectat pentru a fi personalizabil pentru ca tu să ai ocazia să cumperi oricare dintre desenele noastre. Aplicația este ușoară, trebuie doar să adăugați o spatulă cu designul care să permită instalarea perfectă și lină la suprafață. De asemenea, opțiunile noastre de plăți sunt securizate și veți primi produsul în câteva zile când este comandat online. De ce să nu-l adăugați acum în coș și să închei căutarea unei decorațiuni cu autocolant frigider.

Informații despre Albastru model paisley pachet frigider decal

Referință: A18835

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.