0

Albastru bufnita pe copac copac autocolant

TenStickers. Albastru bufnita pe copac copac autocolant. O bufnita albastra pe un copac este unul dintre modelele noastre fantastice din colectia noastra de autocolante pentru pereti de bufni pentru dormitoare si playroom-uri pentru copii. Nu veți găsi nici un design mai bun de înaltă calitate vinil autocolant oriunde altundeva la un preț atât de mic!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O bufnita albastra pe un copac este unul dintre modelele noastre fantastice din colectia noastra de autocolante pentru pereti de bufni pentru dormitoare si playroom-uri pentru copii. Te-ai săturat de acel zid gol în dormitorul copilului tău? Simți că lipsește ceva? Poate o decorare de perete? Acest decalaj este perfect pentru umplerea pereților la domiciliu sau a oricăror alte aparate cum ar fi ferestrele și ușile cu suprafețe netede.

creați o atmosferă și un stil fantastic, cu o notă de originalitate. Puteți utiliza, de asemenea, acest decalaj de perete copac pentru a decora școli și pepiniere. Nu veți găsi nici un design mai bun de înaltă calitate vinil autocolant oriunde altundeva la un preț atât de mic!

acest buchet albastru cu autocolant cu bule este disponibil în mai multe dimensiuni. ușor de aplicat și nu lasă reziduuri după îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.