Livrare la nivel mondial
0

Acasă reguli - autocolant text românesc

TenStickers. Acasă reguli - autocolant text românesc. Acasă reguli perete decal. Perfectă ca decalaj pentru toate familiile care doresc să-și amintească mereu de ceea ce este important pentru ei!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Fiecare casă are reguli și valori care sunt la fel de importante pentru ei ca și orice altceva, de ce să nu le arătați tuturor datorită acestui autocolant superb de text pe perete! Text autocolant: "În această casă râdem mult spunem că ne pare rău și iertăm, ne ajutăm reciproc, suntem călugări, vorbăreți și înțelegători avem mari drepte și împrumută pentru că îndeplinesc pentru că în această casă iubesc". Perfectă ca decalaj pentru toate familiile care doresc să-și amintească mereu de ceea ce este important pentru ei! Autocolantul poate fi comandat ca în exemplarul imaginii, însă dacă doriți să personalizați textul, pur și simplu lăsați o notă la check-out. Disponibilă într-o varietate de culori și dimensiuni.

Informații despre Acasă reguli - autocolant text românesc

Referință: A15788

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.