Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Acasă este locul în care îl parchezi autocolant

TenStickers. Acasă este locul în care îl parchezi autocolant. Decorați orice vehicul cu acest autocolant fantastic! Excelent pentru iubitorii de rulote și vehicule!

Decorați orice vehicul cu acest autocolant fantastic de vehicul! Perfectă pentru iubitorii de rulote, reamintindu-le că acasă este într-adevăr oriunde o parchează, dar este excelentă ca un autocolant plin de umor pentru șoferii oricărui vehicul, datorită jocului de pe fraza populară „acasă este locul unde este inima”.

disponibil într-o varietate de culori și dimensiuni. Ca toate numerele noastre, este ușor de aplicat și extrem de îndelungat. Fabricat folosind material rezistent la bule și nu lasă daune la îndepărtare.TenStickers. Acasă este locul în care îl parchezi autocolant. Decorați orice vehicul cu acest autocolant fantastic! Excelent pentru iubitorii de rulote și vehicule!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.