Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Serii de autocolante pentru serii de televiziune

o colecție largă de autocolante tv cu care să vă decorați casa! în sfârșit, veți putea obține aspectul pe care îl doriți adăugând aceste autocolante pe pereții dvs.! Aceste televizoare vă vor transforma camera într-o atmosferă caldă, relaxată și confortabilă. Dacă mă întrebați care este mediul perfect pentru a viziona serialele tv preferate!

stickerele noastre de televiziune pot fi aplicate pe pereții, mobilierul, ferestrele sau dispozitivele tale, precum console, computere sau telefoane mobile. Produsele noastre sunt rezistente la rupe, apă și cute. Dacă este posibil să fii un pic prea încântat să urmărești finalul sezonului și să arunci bine mâncare peste autocolantul tău, fără griji, acestea pot fi spălate ușor cu o cârpă umedă. decalurile noastre de televiziune sunt disponibile în 50 + culori pentru a alege și o gamă largă de dimensiuni.

găsește un autocolant al emisiunii tale preferate! Avem autocolante ale fiecărui serial tv popular!în cadrul acestei colecții veți găsi o gamă vastă de autocolante legate de emisiuni tv populare, toate fiind concepute în funcție de publicul țintă în minte, deci sunt adecvate vârstei. Modele simple de text, numeroase jocuri de tronuri, prieteni, lucruri necunoscute, rupere rea, stradă de susan și multe altele. O mare varietate, vei fi răsfățat la alegere! Perfect pentru livingul sau dormitorul tău.


dacă nu puteți găsi un autocolant al seriei tv legat de emisiunea dvs. Preferată, atunci nu vă faceți griji! Aici, la tenstickers, ne asigurăm că clienții noștri obțin decalurile perfecte ale serialelor tv! Pur și simplu ne trimiteți un e-mail cu ceea ce căutați, împreună cu o imagine de eșantion și detalii precum mărimea, culoarea etc și veți putea obține autocolantul dvs. tv personalizat perfect! Avem o echipă de design grafic care va face tot ce ți-ai dori! Putem chiar să ne modificăm design-urile existente, așa că dacă vă uitați la acel autocolant al jocului de tronuri, dar acesta trebuie să aibă o dimensiune diferită, atunci nu este o problemă, contactați-ne și vom face acest lucru pentru dvs.!

aplicarea stickerelor noastre de emisiuni tv nu ar putea fi mai ușoară! Trimitem instrucțiuni cu fiecare colet și chiar avem un mod de a face videoclipuri pe site-ul nostru! Folosim hârtie de transfer, iar dacă nu sunteți prea sigur de ceea ce este, ei bine, este cel mai uimitor lucru care garantează o aplicare ușoară a decalului emisiunii tv! Deci ce te opreste? Accesați acum această colecție superbă și pregătiți-vă să adorați designurile noastre fantastice!
Laptop decorativ vinil decal. Un monstruos joc video laptop decal pentru a decora suprafața oricărui laptop. Este disponibil în orice dimensiune.
Laptop decorativ vinil decal. Un monstruos joc video laptop decal pentru a decora suprafața oricărui laptop. Este disponibil în orice dimensiune.
Reducere Astăzi 5%
10.53 Lei10 Lei

1-24 de 59 stickere decorative