Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Rome autocolante de perete

Colecție de modele bazate pe capitala istoric al romei. dacă vă place acest oraș italian, atunci vă va plăcea cu siguranță această selecție de decalcomanii frumoase. Veți iubi autocolantele noastre de la roma!

o gamă de autocolante de text , picturi murale și alte ilustrații creative inspirate de roma. Simțiți-vă ca și cum ați rătăci pe străzile magnifice ale acestui oraș din confortul propriei case, cu un design detaliat care poate adăuga stil și caracter instant camerelor dvs.

disponibil în mai multe dimensiuni și culori pentru a se potrivi cel mai bine dvs. și spațiului pe care doriți să îl decorați. Avem atât de multe decalcomanii de perete din roma pentru a alege!

cum să-mi decorez casa cu autocolante de la roma?

există o mare varietate de autocolante roma, astfel încât să o puteți găsi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. , puteți alege dimensiunea produsului dvs. și în cazul autocolantelor monocolore aveți o paletă de peste 40 de culori din care să alegeți. Găsește-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine pentru interiorul tău.

desene precum cuvântul roma, de exemplu, realizate din imagini unde puteți vedea steagul, colosseumul, panteonul și multe alte monumente caracteristice acestui mare oraș.

ilustrații ale siluetei acestui mare oraș, astfel încât să aveți la prima vedere toate principalele monumente caracteristice și să vă puteți bucura de un decor nou. Dacă ești pasionat de cultura romană și de acest mare oraș, cu siguranță îți va plăcea să îți adaptezi casa și să creezi medii cu aceste stickere de la roma.

roman text stickers and designs such as the phrase veni vidi vici or ave cesar morituri te salutant. Fraze mitice din cultura romană care îți vor arăta bunul gust pentru decor.

aceste decalcomanii de perete rome sunt potrivite pentru orice cameră, de la sufragerie la dormitor, inclusiv bucătărie și sufragerie. Autocolantele noastre decorative pot fi așezate pe orice suprafață plană, de la pereți la mobilier, electrocasnice, sticlă sau ecrane.

autocolante de perete rome sunt ușor de aplicat, nu există bule în interior în timpul aplicării, acestea se integrează și se amestecă perfect cu suprafața. Sunt ușor de spălat cu o cârpă umedă și au un finisaj mat, deci nu există reflexe ale luminii exterioare sau interioare.

aduceți o bucată din capitala italiană acasă și lăsați-i pe toți oaspeții uimiți! Cumpărați astăzi un autocolant de la roma!

1-15 de 15 stickere decorative