Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Public

Punk Stickers de perete

Colecție de autocolante de perete muzică punk. Un gen rebel care s-a dezvoltat în anii 70 în sua, marea britanie și australia. îți vor plăcea decalcomaniile noastre punk!

decalcomanii ideale pentru toți fanii muzicii punk rock. Indiferent dacă vă plac trupele moderne de punk sau clasicele vechi, cum ar fi pistoalele sexuale , aici aveți o selecție excelentă pentru a vă ajuta să vă decorați pereții sau accesoriile. autocolante punk adaptate pentru toate tipurile de ventilatoare

alegeți dintre logo-uri faimoase ale trupei, versuri de cântece sau chiar portrete ale vedetelor dvs. Preferate de punk rock și faceți din dormitorul sau camera de muzică un spațiu care vă este mai personal.

ce stil de autocolante punk voi găsi?

printre tiparele de punk pe care le veți găsi în această categorie, găsim emblemele principalelor grupuri de punk, ramones, ciocnire, linkin park sau simbolul anarhiei. Avem o mare varietate de produse: modelele cu o singură culoare pe care le puteți alege dintre peste 40 de culori , cele cu culori unice au culori luminoase pentru a genera un impact mare și toate au un finisaj mat pentru a evita strălucirea cu lumina interioară sau exterioară.

acest gen muzical a apărut în jurul anului 1970 și rămâne astăzi un gen de referință, atemporal și urmat de milioane de oameni. autocolantele de perete punk vă vor permite să creați un colț sau un loc cu atmosferă, să dați personalitate mașinii dvs. Sau să vă personalizați laptopul, o mare varietate de modele care nu vă vor lăsa indiferenți.

dacă nu găsiți designul pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de designeri grafici care pot crea designul dorit , pe măsura dvs. și în culorile dorite. Vrem să aveți produsul pe care îl căutați. un produs și un design unic care îi va uimi pe toți cei care te vizitează.

cumpărați autocolante de perete punk de la tenstickers și începeți să decorați în moduri extraordinare, lăsând în urmă clasicele pereți albi monotoni. Un decor economic care va face casa ta un alt loc.

primele trupe de punk au fost ramonii, băieții morți, voidoidele, blondie, spargerile de inimă, săgețile din tuf, crampele, inadaptații, steagul negru, armă, pungile, vanilie de cireș și județul wayne și scaunele electrice și în proto-punk păpușile din new york, catifeaua sub pământ. Dacă doriți un autocolant legat de aceste trupe de punk, nu ezitați să ne contactați.

1-3 de 3 stickere decorative