Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Heavy Metal Stickere de perete

Colecție de desene cu temă heavy metal. O varietate de logo-uri, ilustrații și versuri din genul muzicii heavy metal. Vino și răsfoiește minunatele noastre decalcomanii din metal greu!

îți place să faci rock cu ceva rock greu? Cu această gamă de modele vă puteți arăta pasiunea pentru acest gen de muzică alternativă. De ce să nu-ți decorezi dormitorul sau camera de muzică cu logo-urile trupelor tale preferate? Sau chiar ai putea plasa aceste autocolante minunate și ușor de aplicat în mașină.

fanii metalelor grele adoră cu siguranță aceste decalcomanii
pentru personalizarea atât a pereților, cât și a accesoriilor și, de asemenea, pentru a vă ajuta să vă distingeți de prietenii lor!

de ce să decorați cu autocolante din metal greu?

acest gen muzical a luat naștere la mijlocul anilor șaizeci și începutul anilor șaptezeci în anglia și statele unite, cu origini în blues rock, hard rock și rock psihedelic. Pionierii acestui stil muzical au fost conduși de zeppelin, violet intens și sabat negru. Dacă sunteți pasionat de această muzică, începeți să decorați și creați-vă colțul muzical cu autocolantele noastre originale pentru muzică metalică.

o notă de personalitate pentru computer, telefon sau pereți și ferestre. în acest catalog veți găsi autocolante pentru metale grele cu modele din iron maiden, ac / dc, barón rojo, kiss sau metallica. O mare varietate de autocolante de perete din metal, astfel încât să puteți avea o atmosferă unică.

dacă nu găsiți decalcomania de perete din metal greu pe care o căutați, vă rugăm să ne contactați. Avem o echipă de designeri care vă pot crea un design unic. Toate produsele sunt personalizate, astfel încât să aveți un autocolant care să se potrivească perfect cu peretele sau suprafața dvs.

avem mai mult de 40 de culori pentru produsele cu o singură culoare, iar produsele cu mai multe culori sunt pline de viață și culori vii.
 
un design premium care vă va satisface perfect așteptările. Prietenii tăi vor fi uimiți de noua ta decorație și vei avea o decorație pe placul tău.

1-18 de 18 stickere decorative