Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Jazz & blues autocolante de perete

Colecție de modele inspirate din muzica de jazz și blues. Modele exclusive și originale inspirate din genurile care au provenit din comunitățile afro-americane de la sfârșitul secolului al xix-lea. îți vor plăcea autocolantele noastre de blues!

decalcomanii pline de suflet
cu portrete ale muzicienilor tăi preferati de jazz și blues , cum ar fi duke ellington, billie holiday și benny goodman. Alegeți dintr-o varietate de autocolante cu imagini ale artiștilor iconici care au influențat acest gen popular. Sau chiar plasează unele dintre cele mai faimoase versuri pe peretele tău.

autocolante de înaltă calitate, care se aplică ușor oriunde. Ideal pentru dormitoare sau propriul studio de muzică personal acasă.

autocolante de jazz și blues pentru a decora!

o selecție largă pentru a vă crea colțul de jazz, pentru a conferi personalitate afacerii dvs. Sau locului dvs. De muzică cu o notă diferită pe care nimeni nu o va avea. autocolante de jazz pot fi așezate pe pereți, mobilier, ferestre, vehicule sau aparate pentru un stil personal.

găsiți modele cu versuri, ilustrații ale vocalistilor și instrumentiștilor precum robert johnson, john lee hooker. Siluete de saxofoniști sau trompetieri. O mare varietate de autocolante decorative de jazz și blues. Un stil unic și unic de muzică pe care milioane de oameni îl ascultă în fiecare zi.

dacă nu găsiți eticheta de blues pe care o căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de design grafic care poate crea opera de artă dorită, în funcție de specificațiile și nevoile dvs. , dimensiunea și culoarea dorită, astfel încât aveți un produs unic.

decalcomaniile de jazz sunt ușor de amplasat, deci nu există bule în interior. Se potrivesc perfect în pereții tăi și sunt foarte estetici. Au un finisaj mat pentru a evita reflexiile cu lumină în interior sau în exterior.

a sosit timpul să schimbi decorațiunea , să creezi un spațiu confortabil sau o casă unde să poți petrece câte ore vrei fără să te plictisești.

aveți de ales între mai mult de 40 de culori de autocolante de jazz și blues pentru produse monocrome. Pentru produsele multicolore, manopera este excelentă, culoarea este vie și va schimba complet atmosfera camerei tale. Dimensiunea poate fi aleasă în funcție de nevoile dvs. , astfel încât să se potrivească cu suprafața de care aveți nevoie.

completează decorarea casei tale cu alte produse sau alte teme care te vor ajuta să creezi atmosfera dorită. autocolantul de perete jazz este ușor de îndepărtat sau dezlipit, lăsând urme pe perete și permițând astfel schimbarea rapidă și ușoară a decorului.

1-24 de 26 stickere decorative