Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Foi de vinil de culoare neagră

Colecție de autocolante de foi de vinil simple s cu culori simple de bloc. O mare varietate de culori pentru a alege. Decalcomanii practice pentru a vă decora casa.


această selecție de abțibilduri colorate sunt perfecte pentru a acoperi cu ușurință spațiile goale și nu trebuie să vă faceți griji dacă faceți o mizerie cu vopsea! Toate aceste decalcomanii sunt ușor de aplicat și nu vor lăsa reziduuri la îndepărtare.


transformă-ți pereții și accesoriile în câteva minute cu aceste abțibilduri care elimină stresul decorării. Selectați din gama noastră de dimensiuni sau trimiteți-ne un e-mail la info@tenstickers. Co. Uk dacă aveți nevoie de dimensiuni specifice.

va fi foarte ușor să personalizați și să decorați orice parte a casei dvs. Cu gust și stil! Lăsați-vă purtați de un nou mod de a vă înțelege mobilierul pentru casă și începeți să vă gândiți în afara cutiei!

datorită autocolantelor noastre colorate din vinil , va fi posibil să schimbi fiecare aspect al casei tale, de la cele mai mici detalii la cele mai atrăgătoare obiecte! Poți acoperi orice nu-ți place cu culorile pe care le dorești!

uitați de acele joburi grele sau de cheltuielile scumpe pentru obținerea de mobilier nou, care vă vor ține apoi ocupat zile întregi! De fapt, datorită acestor foi de vinil colorate, veți putea acoperi orice obiect al casei, sertare, dulapuri, dulapuri, vitrine, ferestre, pereți și oricine are mai mult, acum puteți revoluționa total designul casei dvs. La un nivel minim cost!


permiteți-ne să vă ajutăm în provocarea dificilă a renovării și îmbunătățirii locului

marea varietate a acestor magnifice autocolante de perete colorate și calitatea lor excelentă le face ideale pentru decorarea tuturor mediilor. Alege marimea si culoarea. Sunt disponibile și în translucid.
dacă vă gândiți să vă decorați mobilierul, nu ratați aceste foi adezive incredibile colorate care sunt alcătuite din piese colorate cu o mare varietate cromatică care vor transforma spațiul într-un loc complet unic. Selectați autocolantul și culoarea pe care o preferați.


1-13 de 13 stickere decorative