0
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Dragoni și dinozauri stickere de perete

Dragoni și dinozauri - două dintre cele mai populare teme de decor pentru acasă în rândul copiilor de azi. De aceea, noi, la Tenstickers, am lucrat neobosit pentru a pune laolaltă o colecție uimitoare de decalcomanii de dragon și autocolante de dinozaur! atingeți orice dormitor sau orice altă zonă în care doriți să adăugați o estetică temătoare sau elegantă! Perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți!

Dragoni și dinozauri stickere de perete

Autocolantele Dragon sunt teme decorative ideale pentru dormitorul unui copil și avem un autocolant în fiecare stil care să se potrivească fiecărui copil! De la idei uimitoare, dar futuriste, la modele de desene animate fantastic de distractive - Avem un decal de dragon pentru fiecare temă și pentru fiecare.

 

Și distracția nu se termină acolo - Autocolanții noștri dinozaur sunt la fel de buni - T-Rex, Velociraptor - Avem chiar pterodactile acoperite aici! Acest tip de soi nu este pur și simplu genul de lucruri pe care le veți găsi în altă parte, ceea ce credem că face această colecție atât de strălucitoare!

 

Și mai mult - oferim, de asemenea, o serie de autocolante personalizabile de dragoni și dinozauri, astfel încât să fie numele copilului dvs., numele de familie sau orice altceva, îl putem face pentru a crea propriul dvs. autocolant personalizat pentru dragon sau personalizarea dvs. unică autocolant dinozaur!

 

În plus, oferim și un serviciu de personalizare superb, permițându-vă să vă creați propriul vinil unic de dragon sau un autocolant de artă dinozaur (sau ambele dacă vă simțiți fantezie). Pur și simplu trimiteți un e-mail la info.ro@tenstickers.com și vom începe să lucrăm la crearea autocolantului perfect! Puteți, de asemenea, să ne trimiteți un e-mail dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre produsele noastre - Ne-ar plăcea să vă vorbim!

 

În ceea ce privește autocolanții noștri, suntem extrem de mândri să ne lăudăm că, la fel ca toate decalurile noastre, autocolantele noastre de artă de perete pentru dragon și dinozaur sunt realizate folosind materiale de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că durează mult timp (15 ani) și oferă ușor strălucitor de aplicare! Între timp, ar trebui să decideți că nu mai doriți stickerele noastre pe peretele dvs. - E în regulă: nu lasă absolut niciun fel de daune sau reziduuri la îndepărtare!

1-21 de 21 stickere decorative