Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Autocolante de perete comuniune

colecție de autocolante pentru comuniune. Modele grozave pentru a decora pereții la petrecerea copiilor dvs. Sau pentru a completa cadourile cu numele și ștampila pe care doriți să o plasați.

produsele de comuniune vor arăta grozav, vor conferi personalitate decorațiunilor și pereților în care decideți să le așezați. Datorită lor, petrecerea va fi complet adaptată copilului dumneavoastră.

modele grozave pentru prima comuniune


un produs de calitate, ușor de instalat și cu un finisaj mat. Caracteristici grozave pe care le veți găsi în toate produsele tenvinilo și, de asemenea, în autocolante de comuniune.

avem modele speciale pe care vă puteți pune numele sau data. Băieții și fetele vor fi încântați și puteți crea un autocolant adaptat cerințelor dumneavoastră. foi de autocolant pentru comuniune cu un număr mare de autocolante, astfel încât să puteți da personalitate tuturor obiectelor. Avem la dispoziție multe dimensiuni diferite și, de asemenea, putem crea autocolantul pentru propriile dimensiuni!

dacă nu găsiți designul pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați, putem crea un design adaptat dvs. , echipa noastră de designer extinde această temă în fiecare zi și vă putem crea propria dvs. Sau putem face adaptări pentru oricare dintre lor.

autocolantele și autocolantele pentru comuniune sunt adaptate în funcție de cerințele dvs. , sunt făcute la cererea dvs. La cerere, astfel încât să aveți un produs total unic pentru dvs. Acest produs vă va permite să creați o atmosferă și o personalitate unice la un preț redus și generând un impact mare.

găsiți un număr mare de modele, produse cu o singură culoare sau produse în culori pline, moderne sau vintage, în funcție de modul în care doriți să decorați petrecerea. Prima împărtășanie se face o singură dată și trebuie să fie un eveniment unic! Cumpărați acum autocolante pentru sfânta împărtășanie!

autocolantele noastre de comuniune sunt potrivite pentru amplasarea în aer liber, pe geamuri, mașini sau pe orice suprafață plană. Sunt foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă. Un produs ideal pentru o petrecere care îi va lăsa pe toți oaspeții uimiți de gradul ridicat de personalizare și exclusivitate. Cumpărați autocolante pentru comuniunea copiilor voștri, le vor iubi și vor dori să le lipească pe orice suprafață.
Personalizați numele de pe cadoul nostru de comuniune prezintă sticker. Provide numele necesar pentru design pe câmpul text. Ușor de aplicat.
Personalizați numele de pe cadoul nostru de comuniune prezintă sticker. Provide numele necesar pentru design pe câmpul text. Ușor de aplicat.
Personalizabil
10 Lei
Cumpărați autocolantul nostru de potir de comuniune pentru a decora casa pentru a crea o aură religioasă în ea. Alege cea mai bună dimensiune preferată necesară.
Cumpărați autocolantul nostru de potir de comuniune pentru a decora casa pentru a crea o aură religioasă în ea. Alege cea mai bună dimensiune preferată necesară.
20 Lei

1-2 de 2 stickere decorative