Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Format

Public

Nr. de persoane

Carti de oktoberfest

Colecție de decalcomanii oktoberfest. Stickere de perete cu ilustrații de bere , lederhosen și decor general oktoberfest! Aduce spiritul celui mai faimos festival din germania în casa ta! Idei de decorare pentru a se potrivi cu unul dintre cele mai populare festivaluri din lume. Mii de vizitatori din întreaga lume se adună la münchen în fiecare an pentru oktoberfest. Obțineți acasă oktoberfest cu unul dintre fantasticele noastre autocolante.

autocolantele noastre oktoberfest sunt produse de înaltă calitate și sunt foarte ușor de lipit. Puteți adăuga o spatulă în coșul de cumpărături pentru a vă ajuta să o plasați corect. Are și un finisaj mat.

uimiți-vă oaspeții și organizați cea mai bună petrecere okctoberfest


autocolantele noastre pentru oktoberfest sunt multe, astfel încât să puteți da personalitate tuturor obiectelor. Avem la dispoziție multe dimensiuni diferite și, de asemenea, putem crea autocolantul pentru propriile dimensiuni!

dacă nu găsiți designul pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați, putem crea un design adaptat dvs. , echipa noastră de designer extinde această temă în fiecare zi și vă putem crea decalcomania personalizată de perete october sau putem face adaptări a oricăruia dintre ei. Acest produs vă va permite să creați o atmosferă și o personalitate unice la un preț redus și generând un impact mare.

găsiți un număr mare de modele, produse cu o singură culoare sau produse în culori pline, moderne sau vintage, în funcție de modul în care doriți să decorați petrecerea noastră oktoberfest! Cumpărați autocolante de perete oktoberfest acum!
sunt potrivite pentru amplasarea în aer liber , pe geamuri, mașini sau pe orice suprafață plană. Sunt foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă. Un produs ideal pentru o petrecere care îi va lăsa pe toți oaspeții uimiți de gradul ridicat de exclusivitate.

1-13 de 13 stickere decorative