Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Autocolante de tăblie

Vrei să adaugi această notă finală în dormitorul tău? Nu te uita mai departe de această colecție fantastică de modele unice și originale de la echipa noastră talentată de aici, la Tenstickers - Desene care ar fi perfecte pe capul tău! Autocolantele pentru testare au intrat recent în modă, adică că într-adevăr puteți avansa curba parcurgând colecția noastră acum - Noi la Tenstickers stabilim mereu tendințe, deci de ce nu ați dori să urcați în autobuzul respectiv? Înainte de a ne gândi la el, a existat un pic de lipsa de coduri de testare disponibile pe internet. Ei bine, această acuzație nu poate fi nivelată la Internet astăzi, pentru că am decis să ocupăm această piață, ceea ce este cu atât mai bine pentru ea!

Stickere de tăblie

Stickere noastre de perete pentru capete vin într-o varietate imensă de forme și dimensiuni, pentru o varietate uriașă de public, motiv pentru care suntem atât de mândri de colecție! De la modele romantice și inspirate de dragoste, până la lucruri care sunt doar garantate să te facă să râzi, avem puțin câte ceva!
 

Niciun pat nu trebuie dormit fără prezența unei decolteuri superbe reconfortante, deasupra acesteia, deci, dacă nu aveți asta, atunci ar trebui să luați în considerare să aplicați acea stropire suplimentară de culoare și divertisment în casa dvs. - ar putea doar să vă completați estetica !
 

Și ce se întâmplă dacă nu reușim să vă oferim decalajul pentru capătul pe care îl căutați - Este în regulă! Suntem întotdeauna deschiși la idei noi și ne-ar plăcea să vă facem de la zero un autocolant perfect personalizabil, sau vom fi fericiți să facem orice modificări la designurile noastre existente! Pur și simplu trimiteți-ne la info.ro@tenstickers.com pentru mai multe informații sau pentru a face orice solicitări de proiectare!
 

În ceea ce privește calitatea, bine, dacă ați cumpărat vreunul de autocolantele noastre pentru testare, veți ști totul despre el - Uimire ușoară în aplicare, o viață de viață de 15 ani și beneficiul suplimentar că nu lasă niciun fel de daune sau reziduuri la îndepărtare, deci poate înlătura oricând vinilele din cap, fără niciun efect asupra peretelui!  

Decorați-vă gloriul dormitorului cu acest fantastic titlu de autocolant cu pereți de vinil texturat în stil! +10. 000 de clienți mulțumiți.
Decorați-vă gloriul dormitorului cu acest fantastic titlu de autocolant cu pereți de vinil texturat în stil! +10. 000 de clienți mulțumiți.
69 Lei

1-24 de 136 stickere decorative