Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Temă

Formă

Culoare

Plasare

Placematele negre

Cat de rece este culoarea neagra! Unii ar putea crede că este rău, dar aici, la tenstickers, știm altfel! O vedem ca pe culmea sofisticării! De aceea am creat această colecție de șervețele negre! Lăsați toți prietenii, familia sau orice invitat la cină să fie surprinși de vesela originală. Avem atât de multe covorașe de masă negre pentru care puteți alege, veți fi cu adevărat răsfățați pentru alegere! Pentru a completa, catalogul nostru este în continuă creștere, astfel încât sunt adăugate mai multe covoare pe tot parcursul anului. Ce minunat este asta! Uită-te acum la covoarele noastre rotunde negre!

decorați sala de mese cu eleganță cu huse de baie alb - negru

de la citate la broaște țestoase, până la modele înfricoșătoare de halloween, există ceva pentru fiecare casă din colecția noastră de șervețele negre și aurii! Avem chiar și niște plăcuțe cu viniluri muzicale pe ele. Cine nu și-ar dori muzică de vinil din vinil! Culoarea neagră reprezintă rafinament și mister. Care nu ar vrea să aducă aceste calități în bucătăria lor! știm că am face! Toți oaspeții tăi vor adora noile tale covoare de masă alb-negru! Vor dori să știe cum pot pune mâna pe unul la fel ca al tău! Acesta este cadouri sortate anul acesta de crăciun și zile de naștere! Răsfoiți acum covoarele noastre de masă negre!

toate covoarele noastre negre și argintii sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și, prin urmare, sunt foarte rezistente și antialergice. De asemenea, este important să luați în considerare faptul că aceste produse minunate sunt impermeabile, lavabile și rezistente la murdărie! covorașele de masă rotundă negre vor arăta exact așa cum le-ai obținut în prima zi! Acest lucru le face perfecte pentru familiile cu copii mici, deoarece masa dvs. Va continua să arate ca nouă! îți vor plăcea aceste plăcuțe de vinil negru!

nu ne place să ne lăudăm, dar echipa noastră de servicii pentru clienți este una dintre cele mai bune! Sunt atât de prietenoși și sunt întotdeauna gata să vă ajute să răspundeți la orice întrebări pe care le-ați putea avea pe neagra! Nici o interogare nu este inutilă pentru ei! Trimite-le un mesaj acum!

stop! ți-ai găsit decorul de casă de vis! Este aici, în această colecție neagră de covor de masă! Casa ta nu se va simți completă fără ea! Au un preț scăzut și sunt de o calitate uimitoare! Este practic o crimă să nu cumperi una de la noi! Comandați acum un șervet rotund negru de la noi!

1-13 de 13 naproane