Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Picturi murale cu efect de lemn

Ai vrea să aduci un sentiment natural acasă? Poate adăugați niște tonuri de pământ în spațiul dvs. Sau o senzație vintage. Indiferent de caz, avem o idee minunată pentru dvs.! Vino și aruncă o privire la picturile murale din lemn! Avem o mulțime de modele diferite pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor dvs. Unice. La tenstickers înțelegem nevoile clientului și, prin urmare, adăugăm noi modele la colecția noastră de murală din lemn tot timpul. Nu uitați să reveniți și să vedeți dacă vă place unul dintre noile noastre adăugiri!

adăugați o notă naturală cu picturile noastre murale foto din lemn

catalogul nostru de picturi murale cu efect de lemn are o mulțime de modele unice pentru care puteți alege. De la lemn decolorat la lemn închis la lemn colorat există atât de multe! Design-urile noastre vor arăta absolut fantastic în casa ta și vor crea o atmosferă minunată în camera ta și aspectul pe care ți-ai dorit întotdeauna să îl ai. Vei fi discuția orașului cu noua ta pictură murală din lemn! Toată lumea va dori să știe de unde ați cumpărat o piesă de artă atât de uimitoare! Pune mâna pe propria ta pictură murală din lemn acum!

picturile noastre murale cu efect de lemn sunt tipărite folosind culori mate de cea mai bună calitate. Asta înseamnă că vor dura veacuri și că orice lumină rătăcită din camera ta nu va fi reflectată! De asemenea, nu vor decolora sau rupe. Ce produs excelent! picturile noastre de design din lemn sunt foarte ușor de aplicat - credem că oricine o poate face! Pur și simplu urmați instrucțiunile foarte simple care vin împreună cu fiecare pachet pentru a obține rezultate impecabile pe peretele dvs. Puteți chiar să comandați lipici pentru tapet și perii pentru a vă ajuta să le aplicați. Adăugați-le în coș atunci când vă verificați pictura murală!

am o întrebare aprinsă despre picturile noastre pe lemn! Suntem aici pentru a vă ajuta! Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail sau un mesaj online și echipa noastră minunată de servicii pentru clienți vă va contacta direct! Nu fi timid, trimite-ne un mesaj azi! Deci ce mai aștepți? Vino și răsfoiește astăzi colecția noastră fantastică de picturi murale de perete! știm că nu vei regreta să faci o achiziție atât de fantastică! La un preț atât de mic pentru un produs atât de grozav ar fi o infracțiune să nu obțineți unul! Cumpărați de la noi acum!

1-6 de 6 fototapet