Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare rigide de vinil

dungi, sunt un clasic nu-i așa, distractiv, ciudat și mereu în stil. Deci, nu te-ai putea înșela niciodată cu un covor de vinil cu dungi pentru a adăuga mult mai mult caracter camerelor tale! Cu o colecție uimitoare care oferă modele în mai multe moduri diferite de culoare, nu veți avea probleme să găsiți ceva care vă place! Datorită popularității din ce în ce mai mare a acestor modele de covoare de vinil cu dungi, nu există un moment mai bun pentru a cumpăra unul în timp ce acestea sunt încă în stoc, pentru a adăuga ceva deosebit de special acasă. Există o imprimare care se potrivește tuturor și oricărei camere datorită gamei noastre largi!

echipa de design a inclus această colecție deoarece, deși dungile nu pot fi cele mai unice dintre modele, credem că sunt un element de bază pe care toată lumea ar trebui să îl aibă în casa lor. Nu pot să nu se potrivească automat și arată incredibil. Această vastă și uimitoare colecție de pardoseli din vinil cu model cu dungi se va potrivi cu ușurință în casa ta.

dungile s-au întors!

prin adăugarea oricăror dintre covoarele noastre minunate, inclusiv podeaua din vinil cu dungi , veți observa o energie mai caldă și mai strălucitoare pătrunzând în casă. Oferindu-vă o atingere personală perfectă pentru orice cameră, creând un mediu mai familiar. Calitățile incredibile pe care le oferă aceste pardoseli sunt egale, luminează, protejează și adaugă atât de mult caracter camerei tale, încât toți prietenii și familia ta vor fi geloși și pe bună dreptate. covoarele noastre de vinil cu dungi pot fi, de asemenea, personalizate în ceea ce privește dimensionarea, astfel încât să fie personalizate pentru casa dvs.! încadrându-se exact acolo unde doriți, ca și când ar fi fost întotdeauna destinat să fie acolo.

aceste covoare cu panglici din vinil din pvc redecorează și adaugă un aspect foarte colorat și distractiv în camerele tale! Produsele noastre sunt foarte ușor de aplicat și sunt rezistente la probleme, deci nu mai sunt probleme de rezolvat! Expert sau nu, produsele noastre sunt ușor de aplicat pentru oricine, includem și instrucțiuni doar în cazul în care aveți nevoie de ele! Folosim materiale de înaltă calitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rupere, probleme sau cute! Aceste covoare sunt potrivite pentru copii și animale de companie, precum și hipoalergenice. Pentru a le curăța, tot ce vei avea nevoie este o cârpă umedă, poți să-ți iei adio de la toate acele hoovering și salut să te bucuri de covorul tău de vinil cu familie și prieteni!

știm că vă veți adora noul look cu aceste covoare de vinil cu dungi , așa că ceea ce vă împiedică să obțineți unul, răsfoiți acum colecția.

1-20 de 20 covor vinil