Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare de vinil stele

ți-ar plăcea un loc cu privirea stelară? Dacă nu sunteți acum, cu siguranță veți fi după ce vă uitați la covoarele noastre de vinil. Dvs. și copiii dvs. Vă vor plăcea numeroasele modele diferite pe care le avem disponibile pentru camerele lor. Există un model care să se potrivească tuturor și oricărei camere!

deși este posibil ca stelele să nu fie cele mai unice dintre modele, echipa noastră de designeri dedicați a reușit să obțină o colecție incredibil de vastă și frumoasă de pardoseli de vinil stea pentru această categorie. De la constelații la desene animate, avem tot ce ai putea dori pentru a-ți satisface nevoile de a privi steaua.

luminează orice cameră cu aceste covorașe de vinil stari

noi, cei de la tenstickers, credem că există atât de multe beneficii pe care covorașele de vinil le oferă caselor noastre și că familia ta nu ar trebui să trăiască fără una. Nu numai că aceste produse luminează orice cameră și oferă o senzație mult mai familiară, lăsându-vă să vă întrebați cum ați trecut vreodată fără una înainte, dar ele adaugă și adâncime, încălzesc și protejează orice cameră! Acestea sunt doar câteva dintre multele calități pe care le posedă covoarele de vinil cu model stelat. Puteți beneficia de toate acestea prin achiziționarea acestui produs uimitor astăzi!

covoarele noastre din sticlă de vinil din pvc vă vor oferi cu siguranță o atmosferă de vis și știm doar că le veți iubi. De ce nu v-ați face cu covoarele atât de ușor de curățat, pur și simplu ștergând cu o cârpă umedă și atât de ușor de aplicat! Perfect pentru o familie ocupată care trebuie să ia o pauză și să se uite la stele, acum poți, deoarece aceste covoare elimină nevoia de hoovering, lăsându-ți cu un loc de muncă mai puțin. Covoarele noastre sunt toate rezistente la copii și animale de companie, precum și hipoalergenice, deci nu există restricții cu cine poți să te uiți. Continuați, uitați-vă acum la colecția noastră.

dacă căutați o atingere mai personalizată, nu căutați mai departe! Această colecție oferă podele de vinil personalizate , precum și colecția principală, permițându-vă să aveți un nume imprimat pe covor, oferindu-i acea notă specială suplimentară. Această personalizare vă va face covorul unic pentru dvs. , făcându-i pe toți ceilalți gelosi! De asemenea, adăugați la acest lucru, puteți personaliza dimensiunea covorului dvs. De vinil pentru a-l face potrivit pentru orice cameră din casa dvs.

ce aștepți? Cumpărați un covor de vinil stea și lăsați-vă să vă pierdeți printre toate stelele.

1-21 de 21 covor vinil