Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare moderne de vinil

vrei un look modern personalizat la un preț mai accesibil? De ce nu încercați unul dintre covoarele noastre moderne de vinil. Aceste modele vor adăuga acea atingere modernă pe care ați căutat-o în orice cameră din casa dvs. , de la baie la camera de zi și la orice dormitor, aceste covoare vor arăta uimitoare oriunde. Vă garantăm că vă veți îndrăgosti de frumoasele noastre modele!

cu această colecție de covoare moderne de vinil , echipa noastră de design uimitoare a dorit să vă aducă frumusețea modernismului și să arate cât de bine se va potrivi în orice casă. De la modele de înfrumusețare la artă modernă, aveți la dispoziție o vastă colecție, alegerea unei singure va fi dificilă.

modernizați-vă cu podeaua noastră modernă de vinil

credem că există o cantitate vastă de beneficii aduse acasă cu adăugarea unui saltea modernă de vinil precum acestea și că nimeni nu ar trebui să fie fără unul. Nu numai că aceste produse adaugă căldură oricărei încăperi, dar, de asemenea, luminează, adaugă adâncime și protejează împotriva oricăror scurgeri, pete și zgârieturi pentru o senzație mai familiară!

veți fi foarte bucuroși să auziți că covoarele noastre moderne din vinil din pvc sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți pur și simplu cu apă și o cârpă, fără a mai fi hoover! Pardoseala noastră este perfectă pentru orice gospodărie ocupată, deoarece elimină treburile monotone și vă oferă mai mult timp de calitate pentru a petrece acasă. Aceste covoare sunt, de asemenea, potrivite pentru animale de companie și copii, precum și hipoalergenice! Ceea ce înseamnă că vă puteți împărtăși covoarele extraordinare cu oricine și cu toată lumea. Produsele noastre sunt garantate pentru a oferi un finisaj impecabil oricărei camere din casa ta!

la tenstickers, suntem mereu în căutarea de a face tot ceea ce facem în acest mic pas mai departe și nu ne oprim pur și simplu să vă oferim o mare varietate de pardoseli moderne de vinil de înaltă calitate , vrem să oferim mai mult! Datorită acestui fapt, am inclus mai multe articole în această colecție pe care le puteți personaliza. Pentru a vă crea covorul modern de vinil personalizat , le puteți personaliza cu propria dvs. Alegere de text și puteți alege dimensiunea covorului care se potrivește cel mai bine camerei dvs. Toate acestea se adaugă unicității casei dvs. Pe care o veți câștiga din achiziționarea uneia dintre covorașele noastre.

deci ce mai aștepți? Adaugă un covor modern de vinil în coșul tău acum și vezi singur minunile pe care le poate face!

Covor modern și geometric din vinil cu triunghiuri colorate pe care le puteți folosi pentru a vă decora camera de zi! Material extrem de îndelungat.
Covor modern și geometric din vinil cu triunghiuri colorate pe care le puteți folosi pentru a vă decora camera de zi! Material extrem de îndelungat.
Reducere Astăzi 10%
181.11 Lei163 Lei
încercați acest uimitor covor modern de vinil albastru octogonal cu triunghiuri și veți realiza în curând cât de mult poate fi îmbunătățit aspectul casei dvs.!
încercați acest uimitor covor modern de vinil albastru octogonal cu triunghiuri și veți realiza în curând cât de mult poate fi îmbunătățit aspectul casei dvs.!
Reducere Astăzi 10%
175.56 Lei158 Lei

1-24 de 277 covor vinil

Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate