Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare de vinil pentru evenimente

în această colecție veți găsi multe modele ideale pentru evenimente speciale ale anului, precum crăciunul sau halloweenul. . covoarele noastre de vinil pentru evenimente sunt minunate pentru a vă decora casa sau afacerea cu un spirit diferit și vor crea o atmosferă caldă în aceste zile speciale. Dacă rămâneți fără idei, atunci ar trebui să alegeți cu siguranță una dintre decorațiunile noastre de covor pentru evenimente!

colecția noastră uimitoare are o mare varietate de modele diferite, așa că suntem siguri că veți găsi ceva ce vă place!

aveți un decor unic pentru evenimentul dvs. Datorită uimitoarelor noastre covoare de vinil!


dat fiind că este un produs de înaltă calitate, antiderapant și antialergic, va proteja, de asemenea, precum și decorarea casei, podeaua. Produsele noastre vor rezista mult timp și sunt disponibile în mai multe dimensiuni, cumpărați-le acum și bucurați-vă!

covoarele noastre sunt atât de ușor de curățat, pur și simplu ștergeți orice scurgeri cu apă. Aceste produse sunt potrivite pentru orice gospodărie, cu animale de companie, copii, pe care le numiți și vinilurile noastre vor fi rezistente! Sunt, de asemenea, extrem de rezistente la decolorare și la probleme precum ruptura.

dacă nu găsiți covoarele de vinil pe care le căutați, avem soluția! Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail la info@tenstickers. Co. Uk și vom crea un covor de vinil personalizat doar pentru dvs. , care va aduce noi vibrații în cameră!

deci ce mai aștepți? Achiziționați covoarele noastre exclusive de vinil pentru evenimente pentru a face aceste festivități minunate și mai memorabile și unice! Comanda dvs. Va ajunge în scurt timp la adresa furnizată fără a fi nevoie să vă mutați!
Covor alb din vinil cu baloane, perfect pentru decorarea dormitorului sau a altor spații. Ușor de curățat și depozitat. Din vinil de înaltă calitate.
Covor alb din vinil cu baloane, perfect pentru decorarea dormitorului sau a altor spații. Ușor de curățat și depozitat. Din vinil de înaltă calitate.
158 Lei

1-24 de 90 covor vinil