Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare de vinil cu efect de lemn

răsfoiți prin colecția noastră uimitoare de covoare din vinil cu efect de lemn. Este cu siguranță mai ieftin decât lemnul real. Transformă-ți casa cu aceste modele superbe cu efect de lemn. Există un model care să se potrivească tuturor și oricărei camere! Colecția noastră uimitoare este în continuă creștere și suntem siguri că veți găsi ceva ce vă place.

de la trunchiuri de copaci cu nume personalizabile până la scânduri din lemn, toate aceste nevoi naturale sunt acoperite în această colecție uimitoare. Echipa de design, totuși, că covorașele noastre din vinil cu efect de lemn ar fi adăugarea perfectă la casă, permițându-vă să invitați natura și să vă relaxați mai mult!

salvați copacii cu aceste uimitoare covoare de vinil cu efect de lemn!
noi, cei de la tenstickers, credem că există mai multe beneficii pe care covorașele de vinil le oferă caselor noastre și că dvs. și familia dvs. Nu ar trebui să trăiți fără unul! Nu numai că aceste produse luminează orice cameră și oferă o senzație mult mai familiară, lăsându-vă să vă întrebați cum ați trecut vreodată fără una înainte, dar ele adaugă și adâncime, încălzesc și protejează orice cameră! Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele calități pe care le posedă pardoselile noastre din vinil cu efect de lemn. Puteți beneficia de toate acestea prin achiziționarea acestui produs uimitor astăzi!

veți fi foarte fericiți să auziți că covoarele noastre din pvc cu efect de lemn de vinil sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți pur și simplu cu apă, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la pete sau deversări și întreținere scumpă. covoarele noastre de vinil cu efect de lemn se potrivesc uimitor într-o gospodărie aglomerată, fiind atât prietenoase cu animalele de companie, cât și cu copiii, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la lacrimi, riduri și cute, datorită calității incredibile a acestor produse. A fi și hipoalergenic înseamnă că aceste covoare sunt practic sigure pentru oricine și pentru toată lumea.

aceste covoare de vinil cu efect de lemn sunt atât de ușor de aplicat încât într-adevăr oricine ar putea să o facă, cu toate acestea, dacă ați fi îngrijorat, veți primi instrucțiuni, deci nu există nicio șansă să nu arate bine! Pentru a adăuga la aceasta, puteți selecta dimensiunea potrivită pentru camera dvs. Dacă selectați instrumentul de măsurare personalizat, ceea ce înseamnă că covorul dvs. Se va potrivi cu siguranță camerei dvs. și nu există nicio șansă ca acesta să nu arate uimitor.

obțineți acele podele din lemn la care visați întotdeauna și la o fracțiune din preț cu ajutorul covorașelor noastre din vinil cu efect de lemn! De ce nu? Aruncă o privire la opțiuni acum!

1-24 de 28 covor vinil