Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare rutiere de vinil

îți amintești că ai un covor cu mici orașe și drumuri? Unde ai conduce mașini de jucărie? Aceasta trebuie să fie amintirea noastră preferată din copilărie. Ei bine, de ce să nu decorezi camera copilului tău cu unul dintre aceste covoare rutiere din vinil și să le faci să simtă aceeași emoție? Suntem siguri că vor fi distrați ore în șir! Aceste maturi vor ajuta în mod masiv la dezvoltarea cognitivă a copilului tău pe măsură ce explorează și își dau seama de toate rutele de pe harta lor, îmbunătățind astfel rezolvarea problemelor și abilitățile sociale.

echipa noastră de design uimitoare a venit cu cea mai bună idee pentru a aduce înapoi această explozie din trecut, astfel încât copiii dvs. Să poată experimenta aceste rogojini cu model de vinil, așa cum am reușit noi când eram mai mici. Cu aceste covoare puteți adăuga un sentiment real de casă acasă la un cost atât de mic, iar tipurile dvs. Le vor iubi absolut.

reveniți la drum cu podeaua noastră de vinil

mocheta decorativă pe care o adaugă un covor de vinil cu imprimeu rutier va încălzi orice cameră și oferă adăugarea de protecție și adâncime unei camere. Puteți beneficia de toate acestea prin achiziționarea acestui produs uimitor, precum și de elementele educative și distractive pe care le aduce cu el.

covoarele noastre din pvc din vinil sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă și sunteți gata să conduceți, făcându-le ușor de jucat și eliberându-vă de acele îndatoriri îngrozitoare! Aceste produse vor rezista cu ușurință la milioane de deplasări cu mașina, deoarece nu se vor rupe, nu se vor încreți și nu vor deveni decolorate, vă vor proteja, de asemenea, podeaua de orice pete, scurgeri sau zgârieturi! Aceste covoare hipoalergenice care se potrivesc copiilor și animalelor de companie se potrivesc perfect pentru viața de familie.

aici, la tenstickers, nu ne oprim doar să vă oferim amintiri uimitoare dvs. și copiilor dvs. Pentru a le împărtăși ca familie. Vrem ca aceste amintiri să vă simtă mult mai personale pentru amândoi. De aceea am creat și covoare personalizate de vinil, care vă permit să adăugați numele copilului pe saltea sau chiar mai bine, să numiți hipodromul după micuțul dvs. Această personalizare suplimentară face această colecție și mai specială și suntem încântați să o împărtășim cu dvs.!

deci, ce te împiedică să obții unul acum? Luminează-ți viața de acasă și dăruiește-le copiilor cu bucuria pe care ți-au dat-o odată aceste covoare cu model de drum din vinil!

1-24 de 27 covor vinil