Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Format

Covoare de vinil alfabet

învățarea este distractivă cu covoarele noastre din vinil alfabet. încerci să-ți ajuți copiii să stăpânească alfabetul? Aceste covoare din alfabet de vinil din pvc îl fac mult mai ușor! Există un model potrivit pentru orice copil și orice cameră! De la cele moderne la cele animale, copiii veți învăța în fiecare cameră a casei dvs. Niciun copil nu va putea rezista!

echipa noastră de design de la tenstickers a depus toate eforturile pentru a vă oferi dvs. și familiei aceste covoare educative din vinil alfabet , având în vedere interesele copiilor voștri. Crearea unui mediu luminos și familiar este extrem de important pentru noi și posibilitatea de a adăuga o valoare educațională este un plus masiv în opinia noastră.

abcs simplificate cu pardoseala noastră alfabetică din vinil

în afară de avantajele educaționale clare oferite, covorul nostru alfabetic din vinil oferă atât de multe beneficii, cum ar fi adăugarea căldurii și adâncimii în orice cameră și protecție împotriva vărsărilor, petelor sau zgârieturilor despre care știm cu toții că pot fi lăsate în urmă după timpul de joacă. Aceste rogojini îți vor revoluționa viața de zi cu zi și o senzație atât de casnică, încât nu vei putea reveni la viața fără ele!

veți fi foarte bucuroși să auziți că covoarele noastre alfabetice din vinil sunt incredibil de ușor de curățat, doar o simplă ștergere cu apă și spuneți pa la pauză! Oferindu-vă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu copiii dvs. Pardoseala noastră este perfectă pentru orice gospodărie ocupată sau pentru oricine dorește pardoseli cu aspect incredibil, cu un finisaj impecabil, este la fel de ușor ca ab c. Sunt, de asemenea, prietenoase cu animalele de companie și copii, precum și hipoalergenice! Mulțumim pentru acest lucru produsele noastre sunt extrem de sigure pentru cei mici și sunt garantate pentru a oferi un finisaj impecabil oricărei camere din casa ta!

suntem, de asemenea, încântați să vă spunem că avem o opțiune personalizabilă de covor alfabet de vinil în această colecție, permițându-le copiilor să își personalizeze covorașele. Acest lucru le va spori angajamentul, deoarece această experiență de învățare va deveni mai personală pentru ei. în plus, cu măsurătorile personalizate pe care le oferim, puteți alege dimensiunea saltelei dvs. , astfel încât să se potrivească perfect cu orice cameră.

înconjoară-ți copilul cu educație în cele mai distractive moduri, prin achiziționarea unuia dintre covoarele noastre din alfabet de vinil. Nu ratați să oferiți copilului dvs. Această oportunitate minunată de învățare educațională.

1-15 de 15 covor vinil