Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare circulare de vinil

vrei un decor distractiv pentru camerele tale? covoarele noastre circulare din vinil vor transforma atmosfera camerelor dvs. într-una distractivă și incitantă. Există un model pentru toată lumea! Colecția noastră uimitoare se adaugă în mod constant și suntem siguri că veți găsi ceva care vă va permite să vă creați camera de vis.

de la modele puternice și colorate la covoare moderne, echipa de design a inclus totul. Credem că un covor circular umple orice spațiu perfect, adăugând că toate piesele esențiale care aduc cu adevărat orice cameră din casa ta la viață. Deci, de ce să nu vă condimentați casa cu una dintre covorașele noastre circulare din vinil? Nu vei regreta!

încetează să mai mergi în cercuri în căutarea ta de covoare!

la tenstickers nu putem sublinia suficient avantajele pe care le veți obține prin adăugarea unui covor de vinil, cum ar fi podeaua noastră circulară din vinil. Adaugă căldură, luminează orice cameră și creează un sentiment mai familiar, deoarece vă permit să vă faceți casa mai unică și mai personală pentru dvs.! Scurgerile, zgârieturile sau petele vor fi o problemă din trecut, deoarece aceste covoare de înaltă calitate sunt, de asemenea, extrem de protectoare, făcându-le perfecte pentru orice casă! încheiați căutarea și încercați unul dintre uimitoarele noastre covoare circulare de vinil , nu puteți merge prost.

s-ar putea să vă întrebați cum să vă curățați covorul circular din pvc , pur și simplu ștergeți pur și simplu cu apă, nu este necesară îndoirea! Pardoseala noastră este perfectă pentru orice gospodărie ocupată, deoarece este realizată din materiale de înaltă calitate, deci fără rupturi sau rupturi și oferă un finisaj impecabil. Sunt, de asemenea, prietenoase cu animalele de companie și copii și hipoalergenice, ceea ce înseamnă că veți putea împărtăși acest produs superb cu toți cei dragi! în plus, aceste covorașe circulare din vinil sunt foarte ușor de aplicat și, cu includerea instrucțiunilor, este imposibil să greșiți!

pentru a susține această formă, percepută uneori ca destul de simplă și obișnuită, am inclus în această colecție covoare circulare personalizabile din vinil , permițându-vă să adăugați text și, în unele cazuri, o imagine la covor. Aceste covoare vă vor permite să adăugați o notă și mai personală acasă! Toți oaspeții tăi vor fi geloși, deoarece produsul tău va fi atât de unic pentru tine.

deci ce mai aștepți? Răsfoiți această colecție uimitoare și găsiți covorul de vinil circular perfect pentru dvs. și casa dvs. Nu ratați!

Acest fabulos covor rotund de vinil fluturi este exact ceea ce aveți nevoie pentru a transforma în totalitate aspectul fiecărei părți a casei voastre!
Acest fabulos covor rotund de vinil fluturi este exact ceea ce aveți nevoie pentru a transforma în totalitate aspectul fiecărei părți a casei voastre!
Reducere Astăzi 10%
147.78 Lei133 Lei
Acest covor circular din vinil este doar perfect, arată designul unei zâne zburătoare în mijloc, care este înconjurat de o mulțime de stele mici.
Acest covor circular din vinil este doar perfect, arată designul unei zâne zburătoare în mijloc, care este înconjurat de o mulțime de stele mici.
Personalizabil
158 Lei

1-24 de 178 covor vinil