Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare roșii de vinil

faceți o declarație îndrăzneață cu covoarele noastre roșii de vinil. Acestea sunt elementul final pe care l-ai căutat! Adaugă această culoare distractivă în orice cameră din casa ta. covoarele noastre din vinil roșu din pvc vă vor transforma camerele! Continuați să vă decorați!

culoarea roșie are multe conotații pozitive, inclusiv dragoste, energie și atenție, care par perfecte pentru a vă aduce acasă, drept urmare, minunata noastră echipă de design crede că aveți nevoie de un pic de roșu în viața dvs. și v-au adus acest covor de vinil roșu colectie. în această colecție veți găsi produse care variază de la modele florale la frumoase covoare cu gresie. Am încercat să includem ceva pentru toată lumea și pentru fiecare cameră, deoarece vrem ca toată lumea să se îndrăgostească de această colecție la fel de mult ca și noi.

trandafirii sunt roșii, și aceste covoare, încearcă, va fi perfect pentru tine!

aceste minunate covoare roșii de vinil, personalizate, adaugă o notă specială și unică oricărei camere din casa ta, oferind un mediu mai cald și mai familiar. Atât de mult încât te vei întreba cum ai trăit vreodată fără unul înainte. Calitățile nebune pe care le oferă aceste pardoseli depășesc cu mult oricare altele, luminează, protejează și adaugă atât de mult caracter camerei tale, încât toți prietenii și familia ta nu vor putea să-și ascundă gelozia. pardoseala noastră din vinil roșu poate fi personalizată și în ceea ce privește dimensionarea, astfel încât nu numai să fie personalizat pentru dvs. , ci și pentru casa dvs.! încadrându-se exact acolo unde doriți, ca și când ar fi fost întotdeauna menit să fie acolo.

covoarele noastre de vinil roșu sunt foarte rezistente la problemele obișnuite, cum ar fi ruperea, încrețirea și decolorarea și previn orice scurgeri, pete sau zgârieturi care ajung pe podeaua dvs. Sunt cu adevărat făcute să dureze. Hoovering va deveni un lucru din trecut cu aceste covoare, deoarece pentru a le curăța tot ce aveți nevoie este o cârpă umedă. Lăsându-ți timp să petreci făcând lucruri mai importante. covoarele noastre de vinil în roșu sunt potrivite atât pentru animale de companie, cât și pentru copii, precum și hipoalergenice, ceea ce înseamnă că aceste covoare sunt practic sigure pentru oricine și pentru toată lumea.

aceste covoare de vinil roșu sunt extrem de ușor de aplicat și vin cu instrucțiuni dacă ați fi îngrijorat, așa că nu există nicio șansă să nu arate bine!

știm că veți găsi ceva ce vă place în colecția noastră uimitoare de covoare de vinil roșu. Deci nu mai întârziați căutarea, cumpărați una astăzi!

1-24 de 25 covor vinil