Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare de vinil negru

ni s-a spus cu toții că negrul merge cu toate și nu am putea fi de acord mai mult. covoarele noastre negre de vinil sunt elementul final pe care l-ați căutat! Cea mai bună opțiune pentru orice cameră din casa ta. De ce nu aruncați o privire și ridicați aspectul caselor astăzi!

se știe că culoarea neagră reprezintă puterea, eleganța și rafinamentul, care credem că sunt elemente perfecte pe care să le ai în casa ta. Aceste covorașe negre de vinil sunt perfecte pentru oricine, cu designuri variind de la amprente animale la aparate de bucătărie. Indiferent de gustul dvs. Sau de camera pe care doriți să o ocupați, avem un covor uimitor de vinil elegant în negru doar pentru dvs.! Răsfoiți această colecție minunată și alegeți covorul perfect.

negrul este noul negru când vine vorba de aceste covoare!

în afară de cât de uimitoare sunt aceste covoare, covoarele noastre negre din vinil oferă o serie întreagă de beneficii, cum ar fi adăugarea căldurii și adâncimii în orice cameră și protecție împotriva vărsărilor, petelor sau zgârieturilor despre care știm cu toții că pot fi lăsate în urmă într-o gospodărie ocupată. Aceste rogojini îți vor revoluționa viața de zi cu zi și îți vor crea o senzație atât de casnică, încât nu vei mai putea reveni la viața fără ele!

covoarele noastre din vinil negru din pvc sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă umedă, nu va mai fi nevoie de mai multe curele! covoarele noastre de vinil în negru sunt, de asemenea, perfecte pentru orice gospodărie ocupată, deoarece sunt potrivite pentru copii și pentru animale de companie. Deci, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la lacrimi, cute sau riduri, deoarece ne asigurăm că autocolantele noastre sunt rezistente la astfel de probleme datorită calității lor ridicate. Sunt, de asemenea, hipoalergenice, ceea ce înseamnă că sunt cu adevărat perfecte pentru oricine. Ceea ce este și mai bun este simplitatea aplicării lor, nu este nevoie să vă subliniați modul în care îl veți aplica, deoarece vă garantăm că oricine o poate face, totuși, dacă vă îngrijorați, covorul dvs. Vine cu instrucțiuni.

în această colecție veți găsi, de asemenea, podele din vinil negru personalizabile, astfel încât să vă puteți face casa și mai personalizată pentru dvs. și pentru gustul dvs. Acest supliment minunat vă permite să puneți orice nume doriți pe acest covor. Veți găsi, de asemenea, acest lucru cu instrumentul nostru de măsurare personalizat, unde puteți selecta dimensiunea perfectă pentru covorul dvs. , astfel încât să se potrivească chiar înăuntru!

nu ezita! Cumpărați acum covorașul negru de vinil și simțiți beneficiile pentru dvs. , suntem siguri că nu veți regreta.

1-22 de 22 covor vinil