Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare albe de vinil

nu avem nicio îndoială că covoarele noastre albe din vinil vă vor transforma camerele! Sunt cu adevărat perfecte pentru a moderniza orice cameră, dormitor, bucătărie, baie, oriunde doriți. Vă vor oferi un aspect personalizat la un preț accesibil! Aceste covoare vor arăta uimitoare oriunde. Vă garantăm că vă veți îndrăgosti de frumoasele noastre modele!

culoarea albă este frecvent asociată cu lumina, siguranța și puritatea, care sunt aspecte uimitoare pe care echipa de design ar fi bine să le aducă în orice casă! Aceste rogojini albe de vinil adaugă acea atingere suplimentară perfectă, ridicând aspectul caselor într-un mod simplu și modern. Aceste modele de înfrumusețare oferă o modalitate uimitoare de a te juca cu aspectul caselor tale!

albul este cel!

noi, cei de la tenstickers, credem că există atât de multe beneficii pe care ni le oferă covorașele de vinil și că familia ta nu ar trebui să trăiască fără una. Nu numai că aceste produse luminează orice cameră și oferă o senzație mult mai familiară, lăsându-vă să vă întrebați cum ați trecut vreodată fără una înainte, dar ele adaugă și adâncime, încălzesc și protejează orice cameră! Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele calități pe care le posedă covoarele noastre de vinil alb. Puteți beneficia de toate acestea prin achiziționarea acestui produs uimitor astăzi!

covoarele noastre din vinil alb din pvc sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți pur și simplu cu apă, nu mai aveți acces! Perfect pentru orice gospodărie ocupată, eliberând timp pentru a petrece cu cei care contează. covoarele noastre de vinil în alb nu se vor pata și nu se vor decolora ușor ca un covor alb normal, deoarece sunt făcute să dureze! îngrijorat de copii sau animale de companie? Nu fiți, produsele noastre sunt prietenoase cu copiii și animalele de companie, precum și hipoalergenice, păstrându-i în siguranță pe toți cei dragi. Scurgerile, petele și zgârieturile nu se potrivesc pentru aceste pardoseli din vinil alb, deoarece sunt super protectoare!

aceste covoare albe de vinil sunt atât de ușor de aplicat încât într-adevăr oricine ar putea să o facă, cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat, vin cu instrucțiuni, deci nu există nicio șansă să nu arate bine! Pentru a adăuga la aceasta, puteți selecta dimensiunea potrivită pentru camera dvs. Dacă alegeți instrumentul de măsurare personalizat, ceea ce înseamnă că covorul dvs. Se va potrivi 100% camerei dvs. și nu există nicio șansă ca acesta să nu arate perfect.

deci, ce aștepți, de ce să nu alegi un covor de vinil? Această selecție ireală de covorașe albe de vinil nu va mai exista pentru totdeauna, pune mâna pe una acum!

1-13 de 13 covor vinil