0

Ziua mexicană a decalului decorativ mort

TenStickers. Ziua mexicană a decalului decorativ mort. Decoreaza-ti casa, vehiculul, cuptorul cu microunde, orice vrei tu cu acest autocolant inspirat de ziua mexico a festivalului mort. Un design freepik. Faceti casa ta fericita cu acest decalaj fantastic al craniului unei femei cu modele florale si culori vii.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Decoreaza-ti casa, vehiculul, cuptorul cu microunde, orice vrei tu cu acest autocolant inspirat de ziua mexico a festivalului mort. Un design freepik.

día de los muertos în mexic este ceva uimitor, fac acest tip de mască cu modele colorate pentru a sărbători moartea și a vedea partea pozitivă a acesteia. Aproape ca și cum ar fi fost o sărbătoare pentru cei care au murit și nu mai suferă. Un decal mare de perete cu mult simbolism. Faceti casa ta fericita cu acest decalaj fantastic al craniului unei femei cu modele florale si culori vii. Acest autocolant decorativ este disponibil în diferite dimensiuni.

Informații despre Ziua mexicană a decalului decorativ mort

Referință: A5829

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.