• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

DJ sticker

(1)
34 stickere decorative
Colecție de sticker dj. O varietate de modele în legătură cu muzica dj , cum ar fi discoteca și echipamentele dj. Vino și răsfoiește minunatele noastre dj sticker!

o selecție strălucitoare și colorată de modele cu ilustrații de mese de mixare pentru dj, căști și sigle ale unora dintre cele mai renumite dj-uri din lume. Minunat pentru decorarea camerei dvs. Dacă sunteți un fan al muzicii techno sau electro.

sau de ce nu așezați aceste sticker dj pe laptopul sau echipamentul dvs. Dj pentru a vă face mai personal! Chiar putem crea propriul tău logo dj cu orice design îți place. Trimiteți-ne doar un e-mail la info.ro@tenstickers.com

ce stickere dj vei găsi?


ilustrații uimitoare de căști create din note muzicale și accesorii, ilustrații de discuri pentru a vă decora computerul cu ajutorul cărora vă creați piesele muzicale, ilustrații de difuzoare și multe altele.
ca dj, veți putea personaliza și decora recuzita fără nicio problemă. Aceste sticker dj nu vă vor lăsa indiferenți și vi se vor potrivi, pentru că sunt personalizate și puteți alege culoarea pe care o doriți pentru produsele cu o singură culoare, cu o paletă de peste 40 de culori. Multicolorii au culori strălucitoare și frumoase. Toate au un finisaj mat pentru a evita reflexiile cu lumina interioară sau exterioară.
dacă sunteți în căutarea unui design anume, nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de designeri care vor creasticker dj pe care îl doriți, îl vor adapta culorilor și măsurătorilor necesare pentru a avea un finisaj perfect.
lasă-i pe toți prietenii și colegii tăi uimiți, acesta este cel mai bun mod de a da o notă de personalitate și culoare accesoriilor, instrumentelor, computerelor, meselor de sunet sau pereților tăi.

Filtru

DJ Filtre clare
1 - 24 de 34 stickere decorative
  • 1
  • 2

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.