0

Un singur autocolant decorativ

TenStickers. Un singur autocolant decorativ. Un fel de autocolant de perete cu semnal în formă dreptunghiulară, cu textul clasic, într-un fel. Personalizați-vă casa cu un decalaj clasic care vă va face să ieșiți în evidență! Un autocolant elegant, alb și negru, pentru a da o atingere ciudată decorului dvs. De acasă sau pentru a indica cu atenție calea de parcurs.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un fel de autocolant de perete cu semnal în formă dreptunghiulară, cu textul clasic, într-un fel. Personalizați-vă casa cu un decalaj clasic care vă va face să ieșiți în evidență! Un autocolant elegant, alb și negru, pentru a da o atingere ciudată decorului dvs. De acasă sau pentru a indica cu atenție calea de parcurs. Ea va da inca orice camera in casa ta, care atinge originalitatea sau un semn util de a aplica pe peretele de pe drumul din afara casei tale. Ușor de aplicat și disponibil în diferite dimensiuni și culori! Nu lasă reziduuri la îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.