Livrare la nivel mondial
0

Transparant inimile design autocolant dragoste

TenStickers. Transparant inimile design autocolant dragoste. Acest design de inimă autocolant fereastră pentru camera ta de zi. Autocolantele transparente ale ferestrei sunt fabricate din autocolante de vinil. Inimile autocolante.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Acest design autocolant fereastră inimii este un design frumos pentru ferestrele din camera de zi sau bucătărie. Aceste autocolante transparente de fereastră sau autocolante transparente pentru inimile ferestrei sunt fabricate din materiale de tip autocolant din inel de vinil care sunt fabricate din material foarte puternic și de înaltă calitate. autocolantul pentru fereastra inimii poate fi ajustat, de asemenea, în diferite tipuri de dimensiuni și culori pentru a face designul exact așa cum vă gândiți. Acest design unic de inel de folie de ferestre este o idee placuta pentru diferite camere din casa si poate fi usor lipit pe ferestre si pe geamul de usi sau alte suprafete de sticla. Bucurați-vă de această inimă plăcută cu toată familia.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.