• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Superhero autocolante de perete

(1)
27 stickere decorative
Colecție de modele inspirate din supereroi , bărbați și femei. Ideal pentru decorarea dormitoarelor și a zonelor de joacă pentru copiii cărora le place acțiunea. Tratați-vă copiii cu unul dintre autocolantele noastre supereroi și creați atmosfera perfectă pentru ca aceștia să se joace și să învețe. Fă-l pe copilul tău să se simtă ca secundul preferat al super-eroului său! Potrivit pentru toate vârstele.

dacă nu ați găsit un design specific al unui supererou, contactați-ne și vă vom crea un autocolant personalizat! Toate autocolantele noastre sunt ușor de aplicat și nu lasă reziduuri la îndepărtare.

creați o atmosferă plăcută în casa dvs. Cu aceste decalcomanii care pot transforma cu ușurință spațiile plictisitoare și lipsite de viață. Copiii se vor bucura să petreacă timp în camerele lor cu aceste autocolante de perete super-erou care aduc caracter și viață.

ce fel de autocolante supereroi voi găsi?


o colecție largă de modele pe care le puteți personaliza cu numele copiilor dvs. , astfel încât aceștia să aibă un spațiu personalizat , lăsând în urmă pereții albi și monotoni plictisitori. Aceste produse vă permit să dați o notă de culoare și să umpleți cea mai mică cameră cu viață.

autocolante batman , autocolante pentru copii cu inițialul celui mai mic nume din casă, simulând simbolul vinilelor superman și supereroi cu numele, astfel încât să puteți personaliza produsul... Cel mai bun mod de a decora orice cameră, există o mare varietate de modele cu teme diferite și stiluri diferite, astfel încât să o puteți găsi pe cea care se potrivește cel mai bine camerei cele mai mici.

stickerele de perete supereroi sunt foarte ușor de aplicat, astfel încât nu există bule în interior, ele se integrează și se amestecă perfect în perete. Produsele sunt realizate în totalitate pe măsură, în funcție de mărimea selecțiilor și de culoarea pentru produsele monocolore. Produsele mono-culoare au o paletă de peste 40 de culori, astfel încât să puteți avea culoarea care se potrivește cel mai bine decorului pe care îl căutați pentru peretele dvs.

face ca cei mai mici din casă să participe la selecția autocolantelor lor decorative de super-eroi , în acest fel le va plăcea să aleagă noua lor decorație și vor aștepta cu nerăbdare să o poată plasa și să înceapă să se bucure de noul stil decorativ ați selectat împreună.

toate camerele din casa ta merită un decor frumos, exclusiv și original în care poți petrece câte ore vrei fără să te plictisești, produsele adezive pot fi schimbate cu ușurință, pentru a reînnoi decorul camerei și a-l adapta vârstei dintre cei mai mici. Este un produs accesibil care generează un impact mare atunci când îl plasați fără a fi nevoie să faceți o mare deversare economică.

la tenstickers avem o echipă de design care poate crea autocolantul pe care îl căutați, dacă aveți deja un design pe care doriți să-l faceți pe vinil, nu ezitați să ne contactați pentru a avea autocolantul dvs. Unic, pe care nimeni altcineva nu îl va avea, și asta îi va lăsa pe toți uimiți.

Filtru

Superhero autocolante de perete Filtre clare
1 - 24 de 27 stickere decorative
  • 1
  • 2

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.