• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Nautical sticker

(2)
140 stickere decorative
îți place să călătorești în largul oceanului? Ești un mare fan al bărcilor și al tuturor lucrurilor nautice? Ei bine, această colecție este pentru tine! Vino și răsfoiește această strălucită colecție de nautical sticker pentru pereți! Această minunată colecție, inspirată de toate lucrurile nautice, are atât de multe de oferit, încât nu vei ști ce să alegi!

colecția noastră de sticker mare este inspirată de mare și de toate lucrurile nautice. Gândiți-vă la ancore , bărci , scoici , faruri și multe altele! Cu peste 130 de modele din care puteți alege, știm că veți fi răsfățați pentru alegere!

aruncați-vă cu minunatele noastre nautical sticker


vrei să-ți decorezi baia într-un mod unic? Această colecție de sticker de perete mareeste o modalitate perfectă de a face acest lucru! Ce zici de folosirea unei teme oceanice cu valuri și faruri? Promitem că va arăta fantastic! Toți oaspeții tăi vor fi foarte gelosi pe gustul tău în decor!

nu vă puteți vedea autocolantul ideal pentru bărci în colecția noastră? Vrei ceva un pic mai personal? Noi suntem aici pentru tine! Echipa noastră strălucită de designeri calificați va crea un nautical sticker doar pentru dvs.! Spuneți-ne exact la ce vă gândiți și vă vom produce vinilul perfect. Deci ce mai aștepți? Contactați-ne acum!

vrei o culoare diferită? Crezi că sticker mare tău va arăta mai bine într-o altă nuanță de albastru? Nu este o problemă! Cu peste 45 de culori diferite pentru a alege din colecția noastră, este sigur că va exista una care să plutească barca ta! Toate produsele noastre sunt realizate pe comandă și astfel pot fi create în orice dimensiune doriți! Pur și simplu introduceți măsurătorile dvs. Personalizate și vom face toată munca grea!

este aplicarea un subiect stresant? Este un tabu în gospodăria ta? Nu-l lăsa să fie! Toate sticker mare vin cu instrucțiuni foarte simple - credem că oricine o poate face! Urmează doar ghidul și îți promitem un autocolant fără bule și încrețituri! Puteți cumpăra chiar și o spatulă pentru a reduce și mai mult stresul! Consultați instrucțiunile noastre de aplicație și videoclipurile de mai jos!

vrei să redecorezi? Indiferent dacă a trecut un an sau 5, ne puteți îndepărta cu ușurință autocolantele! Promitem că se vor desprinde foarte ușor și nu vor mai rămâne urme sau reziduuri. Deci ce mai aștepți? Comandați acum nautical sticker strălucitoare! Nu vei regreta!

Filtru

Nautical Filtre clare
1 - 24 de 140 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.