Livrare la nivel mondial
0

Plante sălbatice vintage cu autocolant personalizat

Personalizabil
TenStickers. Plante sălbatice vintage cu autocolant personalizat. Autocolant decorativ de artă de perete cu designul unei flori vintage de plante sălbatice și personalizarea numelui pe ea. Cumpără-l în cea mai bună dimensiune preferată pentru tine.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
autocolant decorativ de perete al plantelor de flori cu nume personalizabil. Permiteți-ne să imprimăm un nume pe acest decal de artă de perete de flori pentru a vă personaliza spațiul din casă. Poate fi aplicat în dormitor sau oriunde doriți să-l afișați. Alegeți dimensiunea dorită pentru aceasta cu o dimensiune precisă care să se potrivească cel mai bine pentru o suprafață prevăzută. Acest design poate fi utilizat pe accesorii speciale cu suprafețe plane, la cea mai bună dimensiune adecvată. Aplicația este foarte simplă și este creată dintr-un material de cea mai bună calitate. Acest autocolant de vinil de perete pentru acasă este recomandat pentru toate categoriile de vârstă.

Informații despre Plante sălbatice vintage cu autocolant personalizat

Referință: A19048

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.