0

Păstrați calmul ctrl z autocolant decorativ

TenStickers. Păstrați calmul ctrl z autocolant decorativ. O distracție motivator distractiv perete twist pe fraza clasică "păstra calm și să continue". Utilizați acest sfat util în birou pentru a vă reaminti și colegilor dvs. Că, dacă fac o greșeală, pot pur și simplu să o anuleze cu control + z.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
O distracție motivator distractiv perete twist pe fraza clasică "păstra calm și să continue". Utilizați acest sfat util în birou pentru a vă reaminti și colegilor dvs. Că, dacă fac o greșeală, pot pur și simplu să o anuleze cu control + z. Această simplă, dar eficientă autocolantă de text poate fi, de asemenea, blocată pe pereții casei voastre ca o expresie de inspirație calmantă în viața de zi cu zi, pur și simplu mențineți calm și anulați.
lucrezi într-un birou? Colegii tăi se plâng mereu de ștergerea uneia dintre fraze într-un document cuvânt din întâmplare? Plasați acest decal decorativ și creați o atmosferă mai relaxantă pentru dvs. și pentru toți ceilalți! Disponibile în orice dimensiune și culoare și aplicate rapid și ușor.