Livrare la nivel mondial
0

Nume de căsătorie autocolant de vinil de nuntă

TenStickers. Nume de căsătorie autocolant de vinil de nuntă. Un autocolant de vină de nuntă cu mr și mrs design pe acesta într-o culoare foarte frumoasă. Poate fi aplicat pe locul de primire a nunții și în cămin.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant de vină de nuntă cu domn și mrs proiectat pe acesta într-o culoare foarte drăguță. Poate fi folosit la recepția nunții pentru a primi bun venit oaspete la locul ocaziei și, de asemenea, utilizat în casă. Designul pe care îl folosește pe toate suprafețele plane ca accesorii, vehicule și multe altele. Alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului pentru a-l aplica. Aplicația este ușoară cu utilizarea instrucțiunii care vine cu proiectarea. . Cu decalajul nostru de vinil de înaltă calitate, nu există niciun efect al balonului sau al ridurilor atunci când este așezat și poate fi îndepărtat oricând fără a lăsa pete.

Informații despre Nume de căsătorie autocolant de vinil de nuntă

Referință: A18953

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.