Livrare la nivel mondial
0

Nicio dramă vă rog pielea laptopului

TenStickers. Nicio dramă vă rog pielea laptopului. Autocolant pentru laptop de vinil text cu conținutul „„ fără dramă vă rog ”. Cumpara-l in marimea dorita si in orice culoare dorita de tine.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
autocolant pentru laptop de vinil text cu conținutul „'nicio dramă vă rog' '. Un design pe un laptop pentru a trimite oamenilor o notificare despre lucrurile care nu-ți plac și nu apreciezi niciodată. Cumpărați-l de pe site-ul web cu opțiune de plată securizată pentru a-l primi în câteva zile. Vine în dimensiuni personalizabile pentru a suita ceea ce doriți pentru suprafață. Decal de vinil de calitate, cu rezistență la bule și la riduri. Disponibil în aproximativ 50 de culori diferite pentru a alege de la și pentru a vă bucura de un decor minunat pe suprafața laptopului. Este ușor de aplicat și nu creează aspect strălucitor din cauza finisajului mat.

Informații despre Nicio dramă vă rog pielea laptopului

Referință: A19019

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.