• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Diverse stickere decorative

(3)
190 stickere decorative
Colecție de diverse stickere decorative. Ideal pentru a vă personaliza afacerea într-un mod practic. Elemente, indicatoare rutiere, direcții, orare și multe altele.

Această gamă largă de autocolante varii semne decorative vă poate ajuta să oferiți clienților dvs. Informații într-un mod ușor pe care le vor înțelege. Aceste decoratiuni ii vor face pe acestia sa recunoasca anumite mesaje pe care doriti sa le transmiteti intr-un mod placut

Ce durabilitate au cele mai diverse stickere decorative?


Aceste autocolante semne diverse se aplică ușor pe orice suprafață plană. Desemena nu trebuie sa aveti indoieli cu privire la calitatea produselor noastre. Toate aceste decoratiuini sunt realizate cu un vinil de ce mai buna calitate, rezistente si durabile pentru foarte multi ani. Sunt foarte usor de aplicat iar dupa aplicare nu raman bule de aer, riduri sau striatii. Deasemenea datorita calitatii, in vederea unei redecorari viitoare, acestea pot fi indepartate cu usurinta fara a obtine reziduri sau a ramane semne pe pereti.

In aceasta categorie de viniluri semne diverse, semnul de informare al toaletei sau a wc este unul dintre stilurile pe care le veți găsi în această categorie; desemenea veti gasi produse ideale pentru companii de catering, restaurante dar si pentru firme cu alte profiluri.

Informați-vă clienții și utilizatorii cu aceste diverse stickere decorative care vor indica anumite actiuni cum ar fi, împingeți, trageți, ieșire de urgență, camere de supraveghere, dreptul de admitere, intrarea minorilor este interzisă, capacitatea maximă, interzisul de a posta semne, atenție și multe altele

La Tenstickers avem o echipă de design grafic care vă poate ajuta să creați autocolantele semne diverse de care aveți nevoie. Creăm produsele unice, realizate pe măsură și conform specificațiilor dorite. Finisajul produselor este mat, astfel încât să se adapteze la suprafața unde îl așezați. Dacă aveți deja designul și doriți doar să îl imprimați pe un autocolant, vă recomandăm să vizitați serviciul de personalizare; acest lucru vă va permite să încărcați imaginea și să finalizați cu ușurință achiziția produsului dvs. decorativ.

Asadar nu mai asteptati! Comandati acum decoratiunile dorite si in cel mai scurt timp le veti primi la adrresa mentionata in formularul de cumparare.

Filtru

Semne Filtre clare
1 - 24 de 190 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.