Livrare la nivel mondial
0

Model de patchwork abstract înveliș frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Model de patchwork abstract înveliș frigider. Decorați suprafața frigiderului cu autocolantul nostru cu model de patchwork abstract pentru a-l înfășura întreaga suprafață. Un design uimitor care vine la dimensiuni personalizabile.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


întotdeauna avem design-uri uimitoare pentru tine în toate scopurile. Pentru suprafața frigiderului, asta trebuie să-i oferiți această minunată schimbare care vă va impresiona și pe oricine îl vede. Cumpărați-o în dimensiunea dimensiunii pentru suprafața de aplicare. Vindem vinil de cea mai bună calitate, de înaltă calitate, ceea ce face ca acesta să nu aibă niciun efect de bule sau de riduri atunci când este plasat oriunde. Cumpărați acest decolteu învelit în formă de patchwork cu model abstract, care este ușor de instalat și întreținut fără accesorii. Poate fi curățat cu apă și haine moi. Există prevederi pentru a-l cumpăra online de pe site-ul web.

Informații despre Model de patchwork abstract înveliș frigider

Referință: A18831

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.