Livrare la nivel mondial
0

Mic surfer la bordul autoturismului

Personalizabil
TenStickers. Mic surfer la bordul autoturismului. Autocolant personalizabil la bordul autoturismului cu text conceput, care poate fi personalizat pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Este disponibil în diferite culori pentru a alege.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Decorați suprafața vehiculului cu acest mic surfer mic de pe bordul autocolantului auto. un design cu text și copilaș amuzant de desene animate pe care îl puteți cumpăra în orice dimensiune de dorință. Vine în diferite opțiuni de măsurare și culoare pentru a alege decalul geamului mașinii. Se poate personaliza cu numele pe care îl solicitați. Aplicați-l pe fereastra sau oglinda unui vehicul pentru a avertiza participanții la trafic că există un copil în mașină. Designul este ideal pentru a păstra siguranța copiilor atunci când călătoresc pe drum sau parchează undeva. Este ușor de aplicat pe orice suprafață plană.

Informații despre Mic surfer la bordul autoturismului

Referință: A19060

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.