0

M pentru autocolant pentru copii de maimuță

TenStickers. M pentru autocolant pentru copii de maimuță. Care a spus că învățarea alfabetului nu era distractivă? Acum puteți avea timpul vieții tale cu acest design superb de maimuță din colecția de autocolante pentru pereți de maimuță. Superba autocolant alfabet de perete pentru copii!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Care a spus că învățarea alfabetului nu era distractivă? Acum puteți avea timpul vieții tale cu acest design superb de maimuță din colecția de autocolante pentru pereți de maimuță. Superba autocolant alfabet de perete pentru copii!

copilul tău iubește maimuțele? învățarea alfabetului este mult mai distractivă cu acest autocolant de perete al literei m pentru maimuță. Dacă ați fugit de idei și pur și simplu nu știți ce decal să alegeți pentru a decora dormitorul copilului dvs. Sau playroom apoi opriți vă faceți griji pentru că aceasta este ideea maimuță vinil decal. Este și un autocolant decorativ și educațional!

această maimuță din alfabet este disponibilă în diferite dimensiuni și este potrivită pentru toate suprafețele netede.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.