Livrare la nivel mondial
0

Kiwi memphis stil laptop piele

TenStickers. Kiwi memphis stil laptop piele. Kiwis laptop decolteu de piele de vinil cu designul în memphis pentru a înfășura suprafața unui laptop. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește dimensiunii laptopului.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
kiwis laptop decolteu de piele de vinil cu design de design în stil memphis pentru a înfășura suprafața unui laptop. Acest design de sticker pentru fructe este un ideal pentru toți cei care utilizează laptopul. Bucurați-vă să vă folosiți suprafața cu acest design uimitor pe ea, care este disponibil în dimensiuni personalizabile. Se potrivește oricărei dimensiuni pe care doriți să le schimbați spațiul cu aceste lămâi verzi proaspete pe un fond potrivit. Este creat din materialul de cea mai bună calitate disponibil pe piață. Poate fi curățat oricând, fără ca acesta să fie distrus. Acesta poate fi îndepărtat cu ușurință și nu va lăsa pata.

Informații despre Kiwi memphis stil laptop piele

Referință: A19015

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.