Livrare la nivel mondial
0

înveliș frigorific triunghiuri colorate și mari

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș frigorific triunghiuri colorate și mari. Autocolant decorativ vinil de frigider cu designul geometriilor colorate triunghiulare. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice dimensiune a suprafeței frigiderului.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Doctorează frigiderul din bucătărie cu acest autocolant mare de triunghiuri geometrice colorate. Cumpărați-l online și primiți-l cât mai curând posibil. Impresionați oaspeții și familia cu acest design pe suprafața frigiderului din bucătărie pentru a adăuga un pic de culoare spațiului. Realizăm personalizare pentru toate dimensiunile. Asigurați dimensiunea pentru spațiul pe care doriți să îl decorați în zona de câmp oferită. Oferim opțiuni de plată securizate pentru a face achiziția online ușoară pentru clienții noștri. Aplicația este fără stres deoarece este fabricată dintr-un material de cea mai bună calitate. Nici o rid sau o reflexie ușoară asupra acesteia atunci când este aplicată.

Informații despre înveliș frigorific triunghiuri colorate și mari

Referință: A18845

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.