0

Idee bună pentru schimbarea ideii

TenStickers. Idee bună pentru schimbarea ideii. Un autocolant distractiv și ciudat de perete pentru a plasa lângă comutatorul de lumină sau casetele cu conectoare la domiciliu cu cuvintele "idee bună" și un cablu care iese. Din colecția noastră de decalcomanii de decupare, o etichetă amuzantă care poate aduce o atmosferă ușoară în orice cameră din casă.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Un autocolant distractiv și ciudat de perete pentru a plasa lângă comutatorul de lumină sau casetele cu conectoare la domiciliu cu cuvintele "idee bună" și un cablu care iese.

din colecția noastră de decalcomanii de decupare, o etichetă amuzantă care poate aduce o atmosferă ușoară în orice cameră din casă. Transforma un element plictisitor și plicticos, cum ar fi un comutator, în ceva mai atractiv, pe care familia și prietenii îl vor iubi.

mărimile indicate se referă la cutia de comutare în sine. Dacă aveți nevoie de dimensiuni diferite, trimiteți-ne un e-mail la info.ro@tenstickers.com. Reamintiți-vă că este întotdeauna o idee bună să vă deconectați dispozitivele când ați terminat!

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Idee bună pentru schimbarea ideii

Referință: A8164

Tematicile stickerului decorativ:
Alte texte autocolante de perete
Text autocolante de perete

Suprafața ideală:
Comutatoare de lumină

Stilul stickerului:
Tipografii autocolante de perete

Format:
Orizontală

Publicul căruia i se adresează:
Toate varstele

Număr de persoane:
Fără oameni