• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Sticker serial

(1)
17 stickere decorative
Iti prezentam o colecție largă de sticker serial tv să iti decorezi casa! în sfârșit, vei putea obține aspectul pe care îl doesti adăugând aceste autocolante pe pereții tai! Aceste elemente decorative iti vor transforma camera într-o atmosferă caldă, relaxată și confortabilă; asadar vei obtine mediul perfect pentru a viziona serialele tv preferate.

Autocolant program tv poate fi aplicat pe pereții, mobilierul, ferestrele sau dispozitivele tale, precum si pe alte suprafete; acestea pot fi spălate ușor cu o cârpă umedă. Sunt disponibile în mai mult de 50 de culori și o gamă largă de dimensiuni pentru a face alegerea potrivita.

Avem sticker serial tv a fiecărui serial tv popular!



In cadrul acestei colecții vei găsi o gamă vastă de autocolant seriale tv, toate fiind concepute în funcție de publicul nostru si sunt adecvate fiecarei vârste. Modele simple de text, numeroase modele din The Game of the Thrones, in definitiv o mare varietate pentru a putea face o buna alegere!

Dacă nu poti găsi un sticker serial tv legat de emisiunea ta preferată, atunci nu iti face griji! Aici, la tenstickers, ne asigurăm că toti clienții noștri obțin decoratiunile perfecte! Pur și simplu ne trimiteți un e-mail cu ceea ce căutați, împreună cu o imagine de eșantion și detalii precum mărimea, culoarea etc și veți putea obține un autocolant program tv perfect!

Avem o echipă de design grafic care va face tot ce ți-ai dori! Putem chiar să ne modificăm design-urile existente, așa că dacă gasiti acel autocolant dorit, dar acesta trebuie să aibă o dimensiune diferită, atunci nu este o problemă, contactați-ne și vom face acest lucru pentru dvs.

Aplicarea sticker program tv decorativ nu ar putea fi mai ușoară! Va vom trimite instrucțiuni de aplicare pentru a va usura munca. Deci ce te opreste? Acceseaza acum această colecție superbă și pregăteste-te să te bucuri de deignurile noastre fantastice chiar in casa ta!

Filtru

TV Series Filtre clare
1 - 17 de 17 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.