Livrare la nivel mondial
0

Frumos autocolant personalizat cu flori de botanică

Personalizabil
TenStickers. Frumos autocolant personalizat cu flori de botanică. Nume personalizabil floare perete de artă autocolant pentru a decora orice suprafață plană. Alege-l în dimensiunea dorită și furnizează numele pentru design.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Personalizați un nume pe acest frumos decalaj de perete cu flori botanice pentru a decora peretele din casă. Aplicați-o în camera de zi sau dormitor cu un nume pe ea. Schimbați orice spațiu cu o atingere spațială folosind acest autocolant proiectat pentru artă de perete. ușor de aplicat și nu formează riduri pe suprafață. Finisat în mat, astfel încât reflexia ușoară este evitată la suprafață și să aibă întotdeauna un aspect calm și detașabil oricând. Nu-și pierde aspectul original cu timpul, dar rămâne mereu același. Adăugați-l în coș acum și primiți în câteva zile. Efectuați plata cu una dintre opțiunile noastre securizate.

Informații despre Frumos autocolant personalizat cu flori de botanică

Referință: A19038

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.