Livrare la nivel mondial
0

Fluture cocoțat pe decal ușa din sticlă de flori

TenStickers. Fluture cocoțat pe decal ușa din sticlă de flori. Fluture cocoțat pe designul autocolantului ușii pentru flori pentru a transforma orice spațiu al ușii din casă. Este personalizabil pentru a se încadra în orice suprafață dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


fluture cocoțat pe autocolantul ușii de flori pentru a înfrumuseța ușa din sufragerie sau dormitor. îl puteți avea în orice dimensiune care se potrivește cu suprafața pentru a-l aplica. Trebuie doar să completați dimensiunea potrivită pentru spațiul dorit în câmpul de dimensiuni furnizat și vă va fi gata. Acest design poate fi curățat de mai multe ori fără a fi distrus. Aplicația este foarte ușoară cu utilizarea instrucțiunii acesteia. Nu se va reflecta cu lumina sau nu va avea o suprafață strălucitoare. Nu este afectat de umiditate și foarte durabil. Cumpărați-l online și primiți-l în stare bună în câteva zile.

Informații despre Fluture cocoțat pe decal ușa din sticlă de flori

Referință: A18902

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.